Mine ydelser til voksne, børn, familier og par

Det kan være en stor udfordring at leve med sensitivitet - også selvom man er blevet voksen. Mange særligt sensitive er vokset op med manglende forståelse fra deres omgivelser. Mange er blevet mødt med negative kommentarer og misforståelser - altsammen noget som kan give dybe ar i selvværdet. Disse selvværdssår kan udvikle sig til bl.a. stress, angst og depression, fordi vi ikke (tør/ synes vi fortjener/tror vi kan) leve i overensstemmelse med os selv. Derfor vil jeg gerne hjælpe dig med at få styrket dit selvværd, din selvkærlighed, din energibalance og/ eller manglende forståelse af dig selv! Jeg elsker at se et menneske få øje på det smukke, stærke og fine i sig selv - gøde det og folde det ud.

Jeg tilbyder også sparring ift. hvordan man kan sammensætte et liv, hvor man kan leve i balance med sin sensitivitet? Har du lyst til at finde frem til de enorme styrker og potentialer, som er forbundet med at være særligt sensitiv? Har du brug for oplysning om særlig sensitivitet og gode råd til at forbedre din livskvalitet? Så se mine tilbud igennem. Jeg glæder mig til at møde dig og hjælpe dig til et MEGET bedre liv som særligt sensitiv!

Herunder tilbyder jeg også hjælp og guidning til dig, som har brug for og lyst til, at dykke dybere ned i din spirituelle side - dine psykiske evner. Hvad end du har behov for at lære hvordan du styrker og renser dit energifelt (din aura), eller du ønsker at udvikle dine clairvoyante evner, så er denne del af livet også en naturlig del af mit virke - i kraft af min egen sensitivitet og mine egne psykiske evner.


obs:

Jeg tager desværre ikke imod henvisninger fra egen læge.

Hvis du har en sundhedsforsikring, f.eks. Top danmark, Mølholm og PFA, m.fl. vil den ofte dække psykologbehandling hos mig - helt eller delvist.

Aflysning af tid senere end 24 timer før konsultation, samt udeblivelse på dagen vil koste 350 kr.

Individuel konsultation:

Der er mange muligheder ift. at kombinere netop de behandlinger, der er bedst for dig.

Jeg kan f.eks. anbefale en kombination af samtaleterapi og BARS/Reiki-healing til dig, der har fået stress eller på anden vis er inde i en periode med meget travlhed, da BARS-behandlingen er en effektiv måde, at skabe ro i hoved og nervesystem.

 • Privatbetalende klienter med lønindkomst:
  Pris: 1100 kr./timen

 • Privatbetalende klienter på overførsels-indkomst, pension eller SU:
  Pris: 1000 kr./timen

 • Kombination af BARS og Reiki-healing: (beregn 1½ time)

  Pris: 800 kr/ timen

 • Børnesession (børn 6 - 13 år - 45 min)

  Pris: 900 kr

 • Parterapi (1½ time)

  Pris: 1500 kr

 • Forældrerådgivning (1½ time)

  Pris: 1500 kr

 • Familieterapi (1½ time)

  Pris 1500 kr

 • Supervision: (For psykologer, pædagoger og behandlere)

  Pris 1500 kr/ timen


Terapi:

Jeg tilbyder samtaleterapi, hvor jeg bl.a. anvender redskaber fra kognitiv-adfærdsterapi, da min erfaring er, at dine tanker, samt det du fokuserer på har en enorm betydning for din måde at tolke det der sker i dit liv på. Ved at ændre på disse destruktive tanke- og adfærdsmønstre, samt flytte fokus og arbejde med tolkning, kan du komme et langt bedre, gladere og mere harmonisk sted hen.

“your mind plays tricks on you”

Terapi hos mig også vil omhandle at rumme og forstå både følelser og intuition. Fordi når du kan rumme dine intense følelser, når du tør mærke dem, har de ikke længere magten over dig. Så er du langt mere fri til at handle i overensstemmelse med den du er, dine ønsker, behov og værdier - det er her din intuition guider dig, når du lærer at mærke den.

Jeg gør i terapien også ofte brug af mine clairvoyante evner (du kan læse mere om clairvoyance her) og den information jeg får af denne vej. Dette kan omhandle en indsigt i roden til et destruktivt mønster, eller gunstige løsningsmuligheder på eventuelle problematikker.

Jeg vil også være i stand til at guide dig til at styrke/ skærpe og bruge din egen intuition/ clairvoyance, hvis dette er relevant for dig.

Der vil være mulighed for at kombinere terapien med BARS/ Reiki-behandlinger (som du kan læse mere om nedenfor)

BARS-behandlinger:

Udover at være psykolog er jeg også uddannet BARS behandler v. Lea Philip.

BARS kan bedst beskrives som værende en blanding mellem kranio-sakral terapi og healing eller energiterapi. Der mainpuleres ikke med kraniet, men med din energi (den energi som løber i vores mediansystem).

BARS sænker hastigheden på dine hjernebølger, hvilket betyder at du hurtigt kommer ned i alfa-tilstand - en meditativ tilstand, hvor underbevidstheden kan arbejde på at slippe gamle “programmeringer”. Her aktiveres også kroppens selvhelbredende kræfter. For nogle er BARS behandlingen så afstressende, at de falder i søvn på briksen, det betyder ikke noget for behandlingens effekt.

BARS er som at få ryddet op på harddisken på computeren. Det giver mulighed for at slippe gammelt “skrald”, som du du har arkiveret i din bevidsthed gennem hele livet. Mange af os går rundt med en masse begrænsende overbevisninger (tanker) og her kan BARS behandlingerne være en “smutvej”, som hjælper dig til at give slip på disse begrænsende tankemønstre. BARS give dig mulighed for at starte på en frisk, få ro i nervesystemet.

Efter en BARS-behandling, er du i værste fald er lige så afslappet som efter at du har fået en god gang massage, i bedste fald vil det ændre dit liv.

Reiki healing:

Jeg er uddannet i Reiki, niveau 2 hos hhv. Lisa Powers (2017) og Sasja Ravndal (2018).

Reiki-healing er en meget blid, men ekstremt effektiv form for healing. Reiki er det japanske ord for “Universel livsenergi”. Reiki er en meget kærlig og lys energi, som bevirker at energistrømningerne i din krop og dit energifelt styrkes. Under behandlingen vil både din krop, din psyke og din sjæl modtager den energi der er behov for, for at hele sår, traumer og ubalancer - på alle planer.

Det er meget individuelt hvordan en reiki bahendling opleves. Mange føler under behandlingen en varm summen i kroppen, andre ser farver og former for det indre øje. Atter andre oplever forløsning af følelsesmæssige sår og en ro der breder sig i kroppen.

Reiki flyder derhen, hvor der er mest behov for healing. Energien kanaliseres gennem mine hænder.

Jeg har efterhånden rigtig gode erfaringer med at støtte op om samtaleterapi med enkelte Reiki, eller BARS/Reiki behandlinger, fordi disse mere kropsorienterede behandlinger kan noget andet, end samtalerne.


Familie behandling

Familiebehandling og rådgivning til familier, hvor der er udfordringer forbundet med ét eller flere familiemedlemmers sensitivitet.

Varighed:
1,5 time

Pris:
1500,-


Terapi til par

Som par kan man opleve udfordringer på vejen. Det kan derfor være gavnligt at inddrage en objektiv part, som kan give professionel sparring og rådgivning til jer.

Varighed:
1,5 time

Pris:
1500,-


forældrerådgivnings-aftener

Ja, lad os bare være ærlige. Sensitive børn er helt fantastiske, men de kan også være en stor mundfuld. Særligt fordi de typisk ikke kan opdrages (med succes), som vi “plejer”. Al den information, vi har fundet i de ellers så velskrevne bøger om opdragelse, er altså til ingen nytte med denne gruppe af børn.

Derfor afholder jeg bl.a. ”forældrerådgivningsaftener”, hvor man i et mindre forum kan stille spørgsmål til mig og lytte til, samt lære af hinandens erfaringer.

Det foregår sådan at du/I skriver dig på listen og når der er et passende antal forældre registreret, modtager du en vejledning fra mig om, hvordan I bekræfter jeres plads, om sted, varighed og nøjagtig pris.

Du kan også selv samle en gruppe forældre og booke mig til et forældrerådgivningsarrangement (min. 10 pers.)

Varighed:
ca. 2 timer (en hverdagsaften fra 18.30 - 20.30)

Pris:
300 kr pr. deltager


Foredrag

Jeg holder foredrag om særlig sensitivitet (hos voksne og børn), selvværd, spiritualitet og om det, at holde balance i livet.

Varighed:
Varierer - læs om de specifikke arrangementer

Pris:
Varierer, men er påført de specifikke arrangementer


Gruppe 1:Kvindegruppe

Kære kvinde.

Du er fantastisk. Det eneste problem er at du ikke selv ser det.

I dette forløb kommer du til at dykke dybt ned i dit smukke indre og finde din indre gudinde, deva, løvinde, sjæl (kært barn har mange navne) frem. Du kommer til både at grine og græde - blive rørt og berørt.

Vi skal snakke, tæmme tankerne - du vil blive udfordret på den måde du tænker og lever på. Der vil være guidede meditationer, øvelser som er skabt til, at åbne dine øjne for det lys og den kærlighed du er - inde i dit hjerte.

Du vil lære teknikker til at styrke dit energifelt, rense og beskytte din aura… Det er nemlig super vigtig for, at du som et sensitivt menneske ikke konstant vil blive drænet for energi, at at være sammen med andre mennesker.

Vi skal lege med grænser - at mærke og sætte dem, respektfuldt, men ærligt.

I dette forløb vil jeg guide dig, og hele gruppen af skønne, sensitive kvinder til, at finde frem til en dyb følelse af selvkærlighed. Kærlighed til den du er, til andre og til livet. Vi skal finde dine potentialer og du skal lære at leve livet efter dit hjerte - din sjæl. Og mærke hvor fantastisk dét føles!!!

Der vil være et tema for hver af aftenerne og jeg vil holde et kort oplæg omkring dette tema, inden vi går igang med øvelser, samtaler eller meditationer. Dette vil veksle fra gang til gang.

Jeg lover dig, at du vil komme “ud på den anden side”, som en stærkere, mere strålende, levende, glad kvinde, som er klar til at indtage verden og give hvad du har, vise hvem du er.

Varighed:
3,5 timer pr. gang, hver 14 dag

Mandage i ulige uger kl. 17.30 - 21.00

Vi mødes i 8 måneder fra midt marts 2019 

Pris:
for 14 mødegange

6500 pr deltager. Kan betales i rater over 6 eller 8 måneder (à hhv. 1150 kr eller 900 kr pr måned)

(max 10 deltagere)