Mine tilbud til voksne

Det kan være en stor udfordring at leve med sensitivitet - også selvom man er blevet voksen. Mange særligt sensitive er vokset op med manglende forståelse fra deres omgivelser. Mange er blevet mødt med negative kommentarer og misforståelser - altsammen noget som i længden påvirker selvværdet negativt og fører til bl.a. stress, angst og depression, fordi vi ikke (tør) leve i overensstemmelse med os selv. Derfor vil jeg gerne hjælpe dig med at få styrket dit selvværd, din selvkærlighed, din energibalance og/ eller manglende forståelse af dig selv?

Jeg tilbyder også sparring ift. hvordan man kan sammensætte et liv, hvor man kan leve i balance med sin sensitivitet? Har du lyst til at finde frem til de enorme styrker og potentialer, som er forbundet med at være særligt sensitiv? Har du brug for oplysning om særlig sensitivitet og gode råd til at forbedre din livskvalitet? Så se mine tilbud igennem. Jeg glæder mig til at møde dig og hjælpe dig til et MEGET bedre liv som særligt sensitiv!

Terapi:

Jeg tilbyder terapi, som primært tager udgangspunkt i kognitiv-adfærdsterapi, men med elementer fra gestaltterapi og mere følelsesorienterede terapiformer, hvorfor terapi hos mig også vil omhandle at rumme og forstå følelser og intuition.

Der vil være mulighed for at kombinere terapien med BARS-behandlinger (som du kan læse mere om nedenfor)

BARS-behandlinger:

Udover at være psykolog er jeg også uddannet BARS behandler v. Lea Philip.

BARS kan bedst beskrives som værende en blanding mellem kranio-sakral terapi og healing eller energiterapi. Der mainpuleres ikke med kraniet, men med din energi (den energi som løber i vores mediansystem).

BARS sænker hastigheden på dine hjernebølger, hvilket betyder at du hurtigt kommer ned i alfa-tilstand - en meditativ tilstand, hvor underbevidstheden kan arbejde på at slippe gamle “programmeringer”. Her aktiveres også kroppens selvhelbredende kræfter. For nogle er BARS behandlingen så afstressende, at de falder i søvn på briksen, det betyder ikke noget for behandlingens effekt.

BARS er som at få ryddet op på harddisken på computeren. Det giver mulighed for at slippe gammelt “skrald”, som du du har arkiveret i din bevidsthed gennem hele livet. Mange af os går rundt med en masse begrænsende overbevisninger (tanker) og her kan BARS behandlingerne være en “smutvej”, som hjælper dig til at give slip på disse begrænsende tankemønstre. BARS give dig mulighed for at starte på en frisk, få ro i nervesystemet.

Efter en BARS-behandling, er du i værste fald er lige så afslappet som efter at du har fået en god gang massage, i bedste fald vil det ændre dit liv.

 

obs: Du kan ikke bruge din henvisning fra lægen hos mig

Individuel konsultation
- 1 time

 • Via forsikring kommune eller anden virksomhed:
  Pris 1000,- (i timen)
   
 • Privatbetalende klienter med lønindkomst
  Pris 900,- (i timen)
   
 • Privatbetalende klienter på overførsels-indkomst, pension eller SU
  Pris 800,- (i timen)
 • BARS-behandling Pris 700 ,- (i timen)

INDIVIDUEL KONSULTATION
-DOBBELTSESSION(1,5 time)

Evt. kombination af samtale og BARS behandling

 • Privatbetalende klienter med lønindkomst
  Pris: 1300,-
   
 • Privatbetalende klienter på overførselsindkomst, pension eller SU
  Pris: 1100,-
 • Bars og samtale
 • Pris 850 kr/t 

Familie behandling

Familiebehandling og rådgivning til familier, hvor der er udfordringer forbundet med ét eller flere familiemedlemmers sensitivitet.

Varighed:
1,5 time

Pris:
1300,-


terapi til par

Som par kan man opleve udfordringer hvor der er behov for en objektiv part, som kan give professionel sparring og rådgivning, til jer, som par.

Varighed:
1,5 time

Pris:
1300,-


forældrerådgivnings aftner

Jeg afholder ”forældrerådgivningsaftner”, hvor man i et mindre forum kan stille spørgsmål til mig og lytte til, samt lære af hinandens erfaringer.

Det foregår sådan at du/I skriver dig på listen og når der er et passende antal forældre registreret - modtager du en vejledning fra mig, om hvordan I så bekræfter jeres plads, om sted, varighed og nøjagtig pris.

Du kan også selv samle en gruppe forældre og booke mig til et forældrerådgivningsarrangement (min. 10 pers.)

Varighed:
ca. 2 timer

Pris:
300 kr pr. deltager


Foredrag

Jeg holder foredrag om særlig sensitivitet, hos voksne og børn.

Varighed:
Varierer - læs om de specifikke arrangementer

Pris:
Varierer, men er påført de specifikke arrangementer


Gruppe (maks. 6 pers.)

For dig som har lyst til at deltage i et terapeutisk forløb over 6 – 8 uger med én session af 1½ times varighed pr uge. Til dig som har lyst til at arbejde med dig selv i en lille intim gruppe på max 6 deltagere, præget af gensidig respekt, omsorg for hinanden og selvfølgelig tavshedspligt.

Du får ved køb af gruppeforløb også:

 • Fri besvarelse af mails/ brevkassespørgsmål under hele forløbet
 • 30 min. én til én samtale med mig undervejs
 •  Deltagelse i lukket facebook gruppe, hvor der er mulighed for at sparre med de andre deltagere, modtage gode råd fra mig og yde gensidig støtte.

Varighed:
1,5 time pr. gang - 6-8 gange

Pris:
3500,- for 6 uger

4000,- for 8 uger


Gruppe 1:Kvindegruppe

Denne gruppe henvender sig til dig, som har lyst til at arbejde med dit selvværd, grænsesætning, samt at finde ind til din inderste kerne – det væsen som du er, når du er den aller bedste udgave af dig selv.

Vi skal arbejde rigtig meget med selvværd og finde ind til alle fordelene ved at være netop den sensitive kvinde du er!

Varighed:
2 timer pr. gang, hver 14 dag

Mandage i ulige uger kl. 18.30 - 20.30

Vi mødes i ½ år fra midt april 2018 

Pris:
for ½ år = ca 13 mødegange

6000 pr deltager

(max 8 deltagere)