Tilbud til fagpersoner

Hver dag får jeg ny, spændende viden via mit arbejde med særligt sensitive voksne og børn. Dén viden tilbyder jeg at dele med fagpersoner, da viden om særlig sensitivitet ofte er en mangelvare i mange institutioner og organisationer, med mistrivsel for de sensitive individer som følge. Flere og flere bliver heldigvis opmærksomme på, at der er denne her gruppe, af særligt sensitive mennesker, som befinder sig mellem de rammer vi har opsat. Jeg oplever heldigvis at flere og flere fagpersoner søger viden om særlig sensitivitet. Min opgave er at ruste jer, med den rette viden og helt konkrete, jordnære og anvendelige redskaber. Redskaber som vil gøre en markant forskel, i de situationer som udspiller sig fremover, når I har at gøre med særligt sensitive mennesker.


Supervision

Jeg tilbyder skoler og institutioner supervision, sparring og rådgivning i forbindelse med særlig sensitivitet. Her kan i få hjælp til både konkrete enkeltmands problematikker og mere generel sparring på hvordan situationer med sensitive mennesker kan tackles bedre.

Pris: 1200 kr./t.*


workshops

Jeg tilbyder workshops om det særligt sensitive personlighedstræk til skoler institutioner, organisationer samt private grupper. 

Her får i et forløb som strækker sig over 2 dage, i alt 10 timer. I vil i løbet af disse dage få et uddybende kendskab til det sensitive personlighedstræk, samt en masse konkrete og brugbare redskaber, som gør arbejdet med særligt sensitive mennesker langt mindre kompliceret og konfliktfyldt. Jeg tilbyder også workshops for dig som er særligt sensitiv og ønsker at få et langt lettere og mindre stressende liv (mindre grupper).

Pris pr. workshop: 15.000 kr (hverdage)

20.000 (weekend)*


foredrag

Jeg holder foredrag om særlig sensitivitet, hos voksne og børn for skoler, institutioner og privatpersoner.

Saml en gruppe og booke mig ud til et spændende og lærerigt foredrag, som vil gøre dit liv med særlig sensitivitet langt lettere, sjovere og mindre stressende.


Varighed: 1.5 time

Pris: 3.000 kr


Rådgivning

Selvfølgelig tilbyder jeg også regulær rådgivning.
Det gør jeg på timebasis. Rådgivning er en rigtig god måde, at få viden omkring særlig sensitivitet. Rådgivning kan også bruges til at afklare hvilke af overstående tilbud som det vil være relevant for netop din skole eller institution at benytte sig af.

Pris: 1200kr./t.

*Priser er ekskl. moms.