Tilbud til dig der har spirituelle evner

Når man er “særligt sensitiv”, så opfatter man mere sanseinformation end de fleste - hele tiden. Du opfatter derfor også ofte energetisk information (måske uden at vide det). Energetisk information kommer både fra andre mennesker, ting omkring dig, naturen og åndeverdenen. På grund af den større “åbenhed”, er det vigtigt for mange sensitive mennesker at lære lidt (eller meget) om den energetiske verden. For nogle er det vigtigt for at kunne passe bedre på sig selv og sin egen energi - og derved undgå at “suge” andres energier (og måske ubalancer) til sig. For andre, fordi de har lyst til at udvikle deres evner indenfor healing og-/eller clairvoyance.


Kvindegruppe

Kære kvinde.

I dette forløb kommer du til at dykke dybt ned i dit smukke indre og finde din indre gudinde, deva, løvinde, sjæl (kært barn har mange navne) frem. Du kommer til både at grine og græde - blive rørt og berørt.

Vi skal snakke og tæmme tankerne - du vil blive udfordret på den måde, du tænker og lever på. Der vil være guidede meditationer, øvelser som er skabt til at åbne dine øjne for det lys og den kærlighed, du er - inde i dit hjerte.

Du vil lære teknikker til at styrke dit energifelt, rense og beskytte din aura. Det er nemlig super vigtig for, at du som et sensitivt menneske ikke konstant vil blive drænet for energi af, at være sammen med andre mennesker.

Vi skal lege med grænser - at mærke og sætte dem respektfuldt, men ærligt.

Jeg lover dig, at du vil komme “ud på den anden side”, som en stærkere, mere strålende, levende, glad kvinde, som er klar til at indtage verden og give hvad du har. Vise hvem du er.

Varighed:
3,5 timer pr. gang, hver 14 dag

Mandage i ulige uger kl. 17.30 - 21.00

Vi mødes i 8 måneder fra midt marts 2019 

Pris: 6500 kr


workshops

Har du lyst til at samle en gruppe, så kommer jeg meget gerne ud og afholder workshops omkring følgende emner:

  • Clairvoyance

  • Energihåndtering

  • Selvværd

  • Sensitivitet

  • Tæmme tankerne

  • Fordybe sig i at forstå følelsernes sprog

  • Pas på og styrk din energi (aura, chakraer m.v.)

Her får I et forløb som strækker sig over 2 dage, i alt 10 timer. I vil i løbet af disse dage få et uddybende kendskab til det valgte tema samt en masse konkrete og brugbare redskaber, som gør livet og samvær med andre mennesker langt mindre kompliceret og konfliktfyldt.

Pris pr. workshop: 10.000 kr (hverdage)

15.000 (weekend)*


Terppi

Jeg tilbyder samtaleterapi, hvor jeg bl.a. anvender redskaber fra kognitiv-adfærdsterapi, da min erfaring er, at dine tanker, samt det du fokuserer på har en enorm betydning for din måde at tolke det der sker i dit liv på. Ved at ændre på disse destruktive tanke- og adfærdsmønstre, samt flytte fokus og arbejde med tolkning, kan du komme et langt bedre, gladere og mere harmonisk sted hen.

“your mind plays tricks on you”

Terapi hos mig også vil omhandle at rumme og forstå både følelser og intuition. Fordi når du kan rumme dine intense følelser, når du tør mærke dem, har de ikke længere magten over dig. Så er du langt mere fri til at handle i overensstemmelse med den du er, dine ønsker, behov og værdier - det er her din intuition guider dig, når du lærer at mærke den.

Jeg gør i terapien også ofte brug af mine clairvoyante evner (du kan læse mere om clairvoyance her) og den information jeg får af denne vej. Dette kan omhandle en indsigt i roden til et destruktivt mønster, eller gunstige løsningsmuligheder på eventuelle problematikker.

Jeg vil også være i stand til at guide dig til at styrke/ skærpe og bruge din egen intuition/ clairvoyance, hvis dette er relevant for dig.

Der vil være mulighed for at kombinere terapien med BARS/ Reiki-behandlinger (som du kan læse mere om nedenfor)

Pris:

Lønindkomst: 1100 kr/t

SU/ pension: 1000 kr/t