Tilbud til dig der har spirituelle evner

Når man er “særligt sensitiv” opfatter man mere sanseinformation, end de fleste - hele tiden. Du opfatter derfor også ofte energetisk information (måske uden at vide det). Dette er både fra andre mennesker, ting omkring dig, naturen og åndeverdenen. Pga. denne større “åbenhed”, er det vigtigt for mange sensitive mennesker at lære lidt (eller meget), omkring den energetiske verden. For nogles vedkommende, for at de kan passe godt på sig selv og deres egen energi - og ikke kommer til konstant at “suge” andres energier (og måske ublanacer) til sig. For andres, fordi de har lyst til at udvikle deres evner indenfor healing og eller clairvoyance


Kvindegruppe

Kære kvinde.

I dette forløb kommer du til at dykke dybt ned i dit smukke indre og finde din indre gudinde, deva, løvinde, sjæl (kært barn har mange navne) frem. Du kommer til både at grine og græde - blive rørt og berørt.

Vi skal snakke, tæmme tankerne - du vil blive udfordret på den måde du tænker og lever på. Der vil være guidede meditationer, øvelser som er skabt til, at åbne dine øjne for det lys og den kærlighed du er - inde i dit hjerte.

Du vil lære teknikker til at styrke dit energifelt, rense og beskytte din aura… Det er nemlig super vigtig for, at du som et sensitivt menneske ikke konstant vil blive drænet for energi, at at være sammen med andre mennesker.

Vi skal lege med grænser - at mærke og sætte dem, respektfuldt, men ærligt.

Jeg lover dig, at du vil komme “ud på den anden side”, som en stærkere, mere strålende, levende, glad kvinde, som er klar til at indtage verden og give hvad du har, vise hvem du er.

Varighed:
3,5 timer pr. gang, hver 14 dag

Mandage i ulige uger kl. 17.30 - 21.00

Vi mødes i 8 måneder fra midt marts 2019 

Pris: 6500 kr


workshops

Har du lyst til at samle en gruppe, så kommer jeg meget gerne ud og afholder workshops omkring følgende emner:

  • Selvværd

  • Sensitivitet

  • Tæmme tankerne

  • Fordybe sig i at forstå følelsernes sprog

  • Pas på og styrk din energi (aura, chakraer m.v.)

Her får I et forløb som strækker sig over 2 dage, i alt 10 timer. I vil i løbet af disse dage få et uddybende kendskab til det valgte tema, samt en masse konkrete og brugbare redskaber, som gør livet og samvær med andre mennesker langt mindre kompliceret og konfliktfyldt.

Pris pr. workshop: 10.000 kr (hverdage)

15.000 (weekend)*


foredrag

Saml en gruppe og book mig ud til et spændende og lærerigt foredrag, som vil gøre dit liv med særlig sensitivitet langt lettere, sjovere og mindre stressende.

Ud over særlig sensitivitet holder jeg også foredrag om selvværd, tanker, følelser, samt livet som sensitiv, med psykiske evner


Varighed: 1.5 time

Pris: 3.000 kr