Jeg kan tilbyde følgende til forældre og jeres børn

 


FOrløb udviklet til børn

Terapeutiske forløb til særligt sensitive børn (over 7 år) og voksne.

Varighed: 45 min.
Pris: 750 dkr.


forældre
rådgivning

Rådgivende samtaler til forældre med særligt sensitive børn.

Varighed: 1,5 time
Pris: 1300 dkr.


familie behandling

Familiebehandling og rådgivning til familier, hvor der er udfordringer forbundet med ét eller flere familiemedlemmers sensitivitet.

Varighed: 1,5 time
Pris: 1300 dkr.


rådgivning og konsultation til dig selv

Måske har du fået øjnene op for, at du selv kan være særlig sensitiv. Leder du efter vejledning og konsultationer til dig selv? Her er mine tilbud til dig.find ud af om du selv er særligt sensitiv

Du kan også starte med at teste dig selv. Det kan være at du er i tvivl om du selv kan være særligt sensitiv? Få lidt mere afklaring på det via testen.

online kurser/ foredrag:

Du kan også finde mit online foredrag om særligt sensitive børn lige her. Det kan du høre når og hvor du har lyst.

Varighed: 1 time 12 min.

Pris 123,75 kr (inkl. moms)


Mette Riishøj Kronholt, Psykolog (Cand. psyk)

Mette Riishøj Kronholt, Psykolog (Cand. psyk)

Hvorfor er jeg i stand til at hjælpe?

Jeg er uddannet psykolog (Cand.psyk) ved Aarhus Universitet og har skrevet speciale om særligt sensitive mennesker. Jeg er selv sensitiv i høj grad og har løbende holdt mig opdateret på området. Dette betyder at jeg kender til trækket og alle dets facetter, både professionelt og personligt.

I mødet med mennesker, er jeg engageret, tillidsvækkende og nærværende. Jeg arbejder med den største respekt for ethvert individ, i den tro, at alle adfærds- og tankemønstre udspringer af dybereliggende årsager. Årsager som jeg kan være behjælpelig med at erkende og anerkende.

Jeg har tidligere arbejdet med angst, OCD og depression på psykiatrisk hospital i Aarhus, klinik for OCD og angstlidelser. Her blev jeg oplært i kognitiv adfærdsterapi, samt mindfullness. Disse er meget effektive redskaber, som jeg anvender i mit arbejde med særligt sensitive mennesker i dag.

Jeg er også uddannet BARS behandler. BARS er en del af “Acces consciousness”, hvor man på en let og skånsom måde kan få adgang til de traumer og destruktive overbevisninger der er lagret i både kroppen, energilegmet og følelseslegmet.

Herudover har jeg en grunduddannelse i Tankefelt terapi (TFT), som jeg har taget hos Heilesen & Mygind. TFT er en både effektiv og skånsom måde at forløse gamle traumer, angst, depression etc.

Til daglig arbejder jeg i min egen psykologpraksis – Sensitivt liv, hvor jeg beskæftiger mig med særlig sensitivitet på forskellige områder.