Online - Kurser, forløb og foredrag

Udviklet af psykolog Mette Riishøj Kronholt

Foretrækker du at arbejde med din egen eller dit barns sensitivitet online?
Online-modulerne giver dig mulighed for at sidde derhjemme i ro og mag og gennemarbejde forløbet i dit eget tempo, når der er tid og rum til det.

Herunder finder du de pakker, jeg har til rådighed til dig nu:

  1. Kursus i Skudsikkert selvværd

  2. Foredrag om Særligt sensitive børn

Er du lidt usikker på hvordan du gør, så kig under pakkerne her på siden, hvor du finder både introduktion til forløbene, pris og vejledning.


Kursus i “Skudsikkert selvværd"

Kursusmodulet “Skudsikkert Selvværd” er skræddersyet til dig, der gerne vil arbejde med at løfte dit selvværd, så du kan lære at træde frem i verden præcis som den, du er. Et godt selvværd er det bedste du kan gøre for dig selv - og resten af dit liv!

Kurset Skudsikkert Selvværd kan både findes som et fuldt forløb og som opdelt i “mindre bidder” eller modulpakker. En modulpakke kan indeholde flere videomoduler, men alle med samme emne. Det betyder at du kan købe den pakke som passer til det tema du ønsker at arbejde med. Forløbet er dog lavet med henblik på, at du arbejder dig igennem alle modulerne for at få det bedste og mest holdbare resultat.

Det kræver arbejde af dig. Jeg sælger ikke et "quick fix", men til gengæld tør jeg godt love dig, at du kommer til at mærke langvarig - forhåbentlig livslang - forbedring. Du skal på en rejse, som vil frembringe både tårer og smil. Dit selvværd er det fundament, der bærer dig i dit liv - så giv dig selv noget solidt at stå på.

Varighed: 2 til 10-timers videomateriale fordelt på 3 til 6 måneders terapeutisk online selvværdsarbejde (varigheden varierer afhængigt af dit valg af modulpakke).

Pris: Vejl. pris fra 312,50 kr. for en enkelt modulpakke og op til 1250 kr. for alle moduler samlet. Online-moduler kan kombineres med støttende konsultation i klinikken til 3750 kr. (prisen varierer alt efter valg af modulpakke).

OBS: Jeg er klar over at det er en større udgift for mange, at investere i dette selvværdsforløb, så derfor er der "fuld tilfredshed eller pengene retur" indenfor 14 dage efter dit køb.

(De 15% af beløbet, som jeg betaler i transaktionsomkostninger har jeg dog ikke mulighed for at refundere)

GRATIS: Foredrag om sensitivitet og selvværd v. Mette KronholtForedrag om "Særligt sensitive børn"

Dette online foredrag giver dig omfattende viden om og indsigt i hvordan særlig sensitivitet kommer til udtryk hos børn. Du bliver guidet til bedst muligt at forstå og hjælpe dit sensitive barn til bedre trivsel og du bliver udstyret med konkrete og brugbare redskaber undervejs.

Varighed: 1 time 12 min.

Pris 123,75 kr (inkl. moms)


Klik ind på nedenstående bokse for at bestille dit foretrukne kursus eller foredrag

Hent din vejledning til køb af onlinemodulerne her: Vejledning til Didacte