Online forløb

Udviklet af Mette Riishøj Kronholt - Cand.psyk. 

Her kan du finde introduktion til de online moduler, som jeg har udviklet, specielt til dig.

 

introduktion til online moduler

Velkommen til mine onlinemoduler, som gør det muligt for dig at arbejde med dit selvværd/ din selvkærlighed lige når og hvor det passer dig (og en hel del billigere end én-til-én sessioner, for prisen er nemlig kun 299 kr. pr. modulpakke - incl. moms).

De onlinemoduler jeg har lavet til dig, er fyldt til bristepunktet med AL min viden om selvværd, samt mine bedste redskaber. Viden og redskaber jeg har opnået igennem min egen selvværdsrejse, samt igennem arbejdet med mine (mange) klienter, som jeg med stor glæde har fulgt og guidet på deres rejse mod et godt og solidt selvværd. Jeg har set mange mennesker gennemgå denne fantastiske forvandling, jeg har gjort det selv -  derfor VED jeg at det kan lade sig gøre - også for DIG. 

I takt med at dit selvværd bliver bedre og bedre bliver hele livet bedre og bedre. Simpelthen ALLE områder af dit liv. Hvorfor? 

Fordi du kender dig selv, du ved hvad du er værd! Du passer godt på dig selv, navigerer efter din glæde, dine værdier og dine drømme. Fordi du sætter grænser og udtrykker dig. Fordi du taler langt pænere til og om dig selv. Alt dette forbedrer dit humør markant og ændre din udstråling og din vibration. Når din vibration (din energi) ændres begynder du at tiltrække langt flere positive, gode oplevelser og mennesker i dit liv. På den måde spreder din selvkærlighed sig som ringe i vandet ud i dit liv. Indefra og ud.

Hvis du ønsker mere lykke skal du ikke tjene flere penge, tabe dig, skifte din kæreste ud, flytte, købe nyt tøj - du skal først og fremmest forbedre dit selvværd - din kærlighed til dig selv. Og det vil jeg være meget beæret over, at guide dig frem til. 

Mit onlineforløb er inddelt i modulpakker. En modulpakke kan indeholde flere videomoduler, men alle med samme emne. Det betyder at du kan købe den pakke som passer til det tema du ønsker at arbejde med. Forløbet er dog lavet med henblik på, at du arbejder dig igennem alle modulerne, for at få det bedste og mest holdbare resultat. Det kræver arbejde af dig. Jeg sælger ikke et "quick fix", men til gengæld tør jeg godt love dig, at du kommer til at mærke langvarig - forhåbentlig livslang - forbedring.  

Jeg har valgt at bruge læringsplatformen Didacte, fordi den specifikt er udviklet til gode oplevelser, med online forløb. Det betyder du skal oprette en gratis konto derpå, inden vi går igang. Du bliver guidet hele vejen og skal bare starte rejsen med at klikke herunder.

  Jeg glæder mig super meget til at vise dig vejen fra lavt til godt selvværd, som særligt sensitiv, og støtte dig i arbejdet ind i det gode liv. Langt bedre end du måske tør drømme om.

  HUSK at tilmelde dit mit nyhedsbrev, hvor jeg blandt andet oplyser når de nye moduler er til rådighed.

   


  MODULPAKKER TIL RÅDIGHED


  Man køber forløbene online, med kort og du kan benytte:

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • VisaMastercard American Express
  • Discover
  • JCB
  • Diners Club credit and debit cards.

  Herefter kan du gå til og fra dine forløb, som det passer dig. Men jeg anbefaler dig at følge mine anvisninger i modulerne.