1.

At opfatte energi - at have psykiske evner -at være clairvoyant

Denne side er “under ombygning, så bær venligst over med det manglende indhold… det er på vej :-)

Du kender det sikkert. Det ringer på døren og inden du åbner, ved du hvem der står udenfor… Eller du går og tænker på en bestemt vendinde og 5 min senere ringer hun til dig.

Du træder ind til et vennepar, som smilende tager imod dig, alligevel mærker du, at de er uvenner.

Du får pludselig fornemmelsen af, at du skal køre en anden vej på arbejde. Senere finder du ud af, at der var sket en ulykke på den vej du normalt kører.

Du véd hvordan de mennesker du møder har det, inden de har sagt et ord.

Der findes mange eksempler på hvordan vi alle i vores hverdag opfatter energetisk information - i større eller mindre grad.

I mit liv som særligt sensitiv, har jeg de seneste år erfaret - både igennem mine klienter og personligt, at mange af os, som har et ekstra sensitivt nervesystem også har lettere adgang til det man kan kalde psykiske evner. Herunder forskellige former for clairvoyance, samt evnen til at heale med energi.

Det er derfor helt “normalt” hvis du er særligt sensitiv, at du indimellem hører, fornemmer, ser, lugter, mærker eller på anden vis sanser energi, som andre omkring dig ikke sanser.

Du kender måske det med at træde ind i et rum og i løbet af kort tid vide, om der er “en god stemning” eller en “dårlig stemning” i rummet? De andre i rummet kan jo ikke have nået at fortælle dig, hvordan de har det alle sammen… det behøver de heller ikke, for du mærker det, i løbet af et splitsekund.

Det betyder heldigvis ikke at du er skør, men blot at du har et udvidet sanseapperat. Du registrere med dit ekstra skærpede system også de subtile former for stimulus - her energetiske.

heart-806512__340.jpg

Energi kommunikation

Via vores energifelt kommunikerer vi hele tiden non-verbalt med alt omkring os


2.

Clairvoyance

Clairvoyance er et ord, som dækker over et større felt. Kort fortalt er det evnen til at sanse subtile energier. Man kan også kalde det, at have en skærpet intuition.

Lad mig give dig et eksempel. En mand fløjter i en fløjte og kort efter kommer en hund løbende. Du hørte ikke noget fløjt, fordi tonen ligger i et frekvensområde, som det menneskelige øre ikke er skabt til at percipere. Hunden hører fløjtet, så selvom du ikke hørte noget, må vi konkludere, at lyden stadig blev frembragt.

På samme vi kan man forklare clairvoyance. Det kræver et fintunet sanseapperat, at registrere denne form for energi, energien kan oftest ikke ses, men den kan klart mærkes - især hvis du er særligt sensitiv .

Indenfor calirvoyance taler man om disse forskellige områder:

  • klar-syn - evnen til at se energi. Det kan være evnen til at se andre menneskers energifelter/ auraer, evnen til at se afdødes sjæl, engle, naturens energifelter m.v.

  • klar-føling - evnen til at mærke energierne. Man mærker måske en vibrerende og pulserende fornemmelse, når man røre ved andre. Man mærker en sitrende eller pulserende fornemmelse, når man holder forskellige genstande. Man mærker forskellige reaktioner i kroppen, når man registrere energi i sit system. Herunder kriblen i nakken, kuldegysninger, kulde/ varme, fornemmelsen af at der er nogen, selvom man er alene etc.

  • klar-lugt - man kan lugte energi. F.eks. hvis ens afdøde morfar er tilstede, så vil man kunne lugte hans duft - det kan være han røg pibe eller cigar, eller det kan være en bestemt parfume, duften af mad etc.

  • klar-smag - nogle mennesker smager energi. Det kan være en sødlig smag, når noget føles rart og en bitter smag, hvis noget ikke er rart. Det kan være smagen af noget bestemt medicin, som en afdød har taget, eller smagen af noget mad, som en afdød ofte har lavet.

  • Klar-hørelse - her har man evnen til at høre energi. Evnen til at høre afdøde, guider, engle etc. tale til en. Ofte vil dette føles som en stemme inde i hovedet. Det kan være svært at adskille disse “stemmer” fra ens egne tanker, men men lidt træning, kan man blive god til at skelne psykisk information, fra egne mentale tanker.

    Nogle hører dog beskeder fra engle og guider som stemme der kommer udefra, så dette er også helt “normalt” :-)

  • Klar-viden - detter er en form for clairvoyance, hvor man modtager information fra den energetiske verden. Man kan sammenligne det med at “downloade” information.

    Pludselig véd man bare hvad man skal gøre i en bestemt situation. Man kander løsningen på en kompliceret problematik, man opfinder eller udvikler nye, geniale ting. Man ser årsagssammenhænge tydeligt, etc.

Nogle clairvoyante har en enkelt af ovenstående evner, andre har 2 - 3 og nogle har alle.

Ens for dem er det, at det er en måde at “læse”/ afkode de energetiske vibrationer i og omkring os på.

angel-749625_1920.jpg

Vi modtager energiinformation

Fra bl.a.

Andre mennesker

Ting/ steder

Dyr/ naturen

vores guides

Engle

Afdøde


3.

Auraen - dit energifelt

Rundt om dig har du din aura, et energifelt, med dette energifelt opfatter du energi andre steder fra.

Alt har et energifelt. Andre mennesker, dyr, planter, huse og ting. Alt har en vibration og det er den vibration du med din aura opfanger og afkoder. Oftest tolker vi det vi mærker som rart, eller ikke rart. Det eller dem, som er rart er ofte steder, ting eller mennesker, som har en høj vibration. Dvs. at de vibrere ved en høj frekvens. Omvendt vil lav-frekvente mennesker, ting og steder ofte gøre os utrygge, nervøse, ubehageligt til mode. Af og til kan vi mærke det i kroppen og blive fysisk påvirkede af denne anden vibration.

Hvis du er særligt sensitiv, vil du ofte opfatte vibrationerne fra alt omkring dig. Derfor er det også vigtigt at have en sund og stærk aura, når du er særligt sensitiv. En sund aura, beskytter dig nemlig også mod energi, som kan være skadelig for dig. En sund aura, fungere lidt som et energiskjold, som afviser “dårlig/ lav-frekvent” energi.

Er din aura derimod beskadiget, eller kollapset, vil du ikke have denne beskyttende energi omkring dig og du vil langt lettere blive påvirket negativt, af de mennesker, dyr, planter, stemninger, energier der er omkring dig.

Jeg arbejder derfor ofte med at lærer mine klienter, hvordan de kan styrke deres aura og holde den sund.

chakra-1079746__340.jpg

Din aura og chakraer

Dine chakraer er dine energetiske “vinduer”, hvorigennem du sanser den energetiske verden omkring dig
4.

Intuition


5.

En høj frekvens


6.

En høj frekvens


7.

Empati


8.

At leve med psykiske evner - det spirituelle


9.

At rense energi


10.

min spirituelle historie

Efter jeg er begyndt at arbejde med og udvikle på mine psykiske evner, kan jeg se, at jeg altid har haft dem. Selvfølgelig.

Som barn elskede jeg at være alene i skoven, tæt på hvor vi boede. Jeg var aldrig bange og jeg følte mig aldrig alene der. Jeg var altid ledsaget af en varm og tryg følelse, af at være beskyttet.

Jeg tegnede meget - og meget ofte alfer, feer, engle og andre “væsner”.

Den spirituelle verden har altid interesseret mig og jeg har læst mange bøger om clairvoyance, healing, chakraerne etc., siden jeg var teen-ager. Jeg er jævnligt kommet hos clairvoyante, medier og healere. Jeg føler jeg hører hjemme i dén verden.

Når jeg rører ved ting og mennesker summer det i mine hænder og jeg mærker en sitrende fornemmelse i gennem hele kroppen, som en svag strøm. Det er netop dét, der har fået mig igang med at udvikle på mine evner. Jeg uddannede mig, kort efter jeg var færdig som psykolog, til BARS behandler. En teknik hvor jeg blidt berøre en række punkter på kraniet. Problemet var bare, at jeg efter endt behandling ofte var rigtig træt og udmattet. Jeg forstod ikke helt hvorfor og opsøgte en clairvoyant, som fortalte mig, at jeg blev træt fordi jeg healede mine klienter, med min egen energi.

Altså er jeg en naturlig healer og når jeg rører andre vil jeg ofte heale dem… men det duede jo ikke, at jeg brugte min egen energi, så dette var jeg nødt til at løse.

Jeg uddannede mig derfor i Reiki healing (Reiki 1 og 2 v. Sasja Ravndal). Dette har ikke kun forstærket den energi jeg kan sende til andre, men beskytter samtidig min energi, så jeg ikke længere er træt efter en behandling, fordi jeg nu bruger universets energi til at heale med.

Det gik i forbindelse med min uddannelse hos Sasja også op for mig, at jeg, som mange særligt sensitive, har clairvoyante evner. Jeg modtager meget klar-viden, når jeg arbejder med andre mennesker. Det betyder at jeg er hurtig til at se sammenhængen mellem opvækst og nutidig adfærd og dermed se, hvilke tanke- og adfærdsmønstres der skal justeres, for at opnå trivsel.

Jeg modtager også ofte guidning mens jeg arbejder, ift. hvilket emne der er behov for at vi dykker ned i. Hvad der er den reelle årsag til en bestemt adfærd og meget andet.

Jeg begynder at implementere det clairvoyante lige så stille i mit arbejder og mærker hvordan det hjælper både mig selv og andre.

Sidst men ikke mindst, så gør mine psykiske evner mig i stand til at forstå psykiske evner hos mine klienter. Jeg oplever ofte, at mange er tilbageholdende ift. at fortælle mig om, at de har psykiske evner, fordi de er bange for, at jeg vil tænke de er skøre - som de måske ofte har oplevet, at det er blevet taget imod andre steder.

Om det er evnen til at heale, klarsyn, klarhørelse, telepati etc., så er dette altid noget vi arbejder med, hvis der er behov for det.

Når man har disse evner, er det nemlig alfa omega, at man kan passe godt på sig selv

head-650878_1920.jpg

Det er vigtigt at passe på sin egen energi

Det har gjort en verden tilforskel for mig, at jeg har lært at beskytte min egen energi.