Test til dig selv

Besvar hvert spørgsmål i overensstemmelse med, hvad du føler. Vink af i afkrydsningsfeltet, hvis det i høj, eller i nogen grad er sandt for dig. Lad den være tom, hvis det ikke er særlig sandt eller slet ikke sandt for dig.

 
 

Test herunder

Vink dem af du er enig i *
Dit køn: *
Hvis du ønsker at sende mig resultatet, kan du gøre det her:
Jeg indsamler data til min forskning på området og du kan her indsende dine svar, helt anonymt.
 

Restultat

over 12 rigitige

Hvis du har vinket af i 12 eller flere af spørgsmålene, eller hvis enkelte tegn er meget stærke, er du med stor sandsynlighed særligt sensitiv. Husk, det at være særligt sensitiv er ikke nogen diagnose, du fejler ikke noget. Det er et personlighedstræk, som påvirker din måde at opleve din indre- og den ydre verden på. Din oplevelse af livet er meget intens - og meget (over)stimulernede. Ingen psykologisk test kan stå alene, så for at være helt sikker, vil det være nødvendigt med mere dialog. Du vil få stor glæde af at undersøge den blog - som er her på siden. Her er rigtig meget viden at finde. Har du behov for yderligere information eller hjælp - kan du henvende dig via linket nedenfor, med henblik på konsultation:

Du har også mulighed for at (gen)finde balancen i livet, ved at bygge dig selv op og styrke dit selvværd - din kærlighed og omsorg til dig selv, via mit onlineforløb "Skudsikkert selvværd", som du finder via linket herunder.

Det er nemlig dit selvværds styrke som sikrer at du, som særligt sensitiv, trives i en hektisk verden. Det er dit selvværd der sørger for at du passer godt på dig selv, taler ordentligt til dig selv og sætter de grænser det er nødvendigt at du sætter. Det er dit selvværd der sørger for at du er rolig og afbalanceret, optimistisk og "den bedste udgave af dig".


 

under 12 rigtige

Husk, et særlig sensitivt menneske er lige så individuelt som ethvert andet menneske. Ikke to er ens, hvorfor denne test er vejledende. Så sidder du alligevel med en følelse af at du mangler vejledning eller rådgivning, anbefaler jeg at du kontakter mig med henblik på konsultation. Find mine kontaktoplysninger her: