Test til dit barn - et spørgeskema for forældre (den korte version)

Besvar venligst spørgsmålene så godt, du kan. Svar RIGTIGT, hvis det er meget sandt eller i nogen grad sandt for dit barn eller har været det da barnet var yngre. Svar FORKERT, hvis det ikke i nogen særlig grad gælder for dit barn, hverken nu eller tidligere.

 
 

Test herunder

Vink dem af du er enig i *
Dit barns køn: *
Hvis du ønsker at sende mig resultatet, kan du gøre det her:
Jeg indsamler data til min forskning på området og du kan her indsende dine svar, helt anonymt.
 

Restultat

over 13 rigitige

Hvis du svarede RIGTIGT på 13 spørgsmål eller flere, er dit barn med stor sandsynlighed særligt sensitivt. Husk, at være særligt sensitiv er ikke nogen diagnose, eller noget dit barn fejler. Det er et personlighedstræk, som påvirker dit barns måde at opleve sin egen indre- og den ydre verden på. Ingen psykologisk test kan stå alene, så for at være helt sikker, vil det være nødvendigt med andre observationer og vurderinger af barnet. Du vil få stor glæde af at engagere dig i det forum som er her på siden. Her er rigtig meget viden at finde. Og hvis det kan give dig mere ro indeni, kan du henvende dig til mig herunder:

 

under 13 rigtige

Husk, et særlig sensitivt barn er lige så individuelt som ethvert andet menneske. Ikke to er ens, hvorfor denne test er vejledende. Så sidder du alligevel med en følelse af at du mangler vejledning eller rådgivning, anbefaler jeg at du kontakter mig. Find mine kontaktoplysninger her: